• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 39 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Elektrische brommobielen

E-Brommobiel kopen of leasen? 

Bent u op zoek naar een elektrische brommobiel? Met een e-brommobiel maakt u een milieubewuste en duurzame keuze. Daarnaast profiteert u ook nog eens van optimaal rijcomfort. 

Bij Brommobielcenter beschikken wij over een groot aanbod aan elektrische brommobielen van o.a. het merk AIXAM (e-AIXAM). Breng een bezoek aan onze showroom en laat u vrijblijvend informeren en adviseren over de mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kan maken. 

e-AIXAM logo elektrische brommobielen

elektrische brommobiel opladen
Sportieve rode aixam brommobiel elektrisch

Voordelen elektrische brommobielen

E-brommobielen bieden naast het feit dat ze duurzaam en milieubewust zijn nog meer voordelen:

  • Geluidloos; de stille motor zorgt voor weinig geluid en getril. 
  • Kilometers rijplezier; bij volledige opgeladen rijdt u maar liefst 80 km. 
  • Snel opgeladen; binnen 3,5 uur weer volledig opgeladen
  • Weinig onderhoud; tot 50% minder kosten op onderhoud
  • Verschillende modellen; van sportief tot optimale stadsbrommobiel

Proefrit maken in een elektrische brommobiel?

Ervaar zelf de vele voordelen van de elektrische brommobielen.

Proefrit inplannen

Elektrische brommobiel merken

Er zijn verschillende merken die elektrische brommobielen produceren. Brommobielcenter Limburg verkoopt voornamelijk e-brommobielen van de merken Aixam, Microcar en Ligier. 

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van deze merken en modellen kan variëren. Het is raadzaam om te informeren naar de beschikbaarheid en specificaties van elektrische brommobielen die aan uw behoeften voldoen. U kunt bij ons altijd een showroom afspraak inplannen

Aixam elektrische brommobielen

Aixam is een van de bekendste brommobielmerken in Europa dat gespecialiseerd is in de productie van superveilige brommobielen inclusief de elektrische modellen. Binnen het assortiment van e-brommobielen vind u onder andere de stadse Aixam e-City, Aixam e-Truck met laadruimte voor lichte bedrijfstoepassingen, de sportieve Aixam e-Coupe, de crossover-achtige Aixam Crossline Electric en de Aixam Sensation Electric

Microcar elektrische brommobielen

Het Franse merk Microcar produceert elektrische brommobielen naast hun brandstofaangedreven modellen. Een greep uit hun e-brommobielmodellen zijn de compacte Mircocar M.Go Electric, de M.Go Family Electric met ruimte voor meerdere passagiers, de Microcar M.Go Highland X Electric voor avontuurlijkere ritten op ruiger terrein met offroad-functies en de Microcar M.Go Van Electric met focus op laadruimte. 

Ligier elektrische brommobielen

Ligier is een Frans merk dat bekend staat om zijn compacte (elektrische) brommobielen. Ligier heeft verschillende elektrische varianten, waaronder de compacte Ligier JS50 Elegance, Ligier Be Two ontworpen voor woon- werkverkeer en de Ligier JS E-serie met variaties in grootte en functies. 

Elektrische brommobiel prijs

De kosten van een elektrische brommobiel kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk, het model en de specificaties. Eenvoudige modellen kunnen relatief goedkoop zijn, terwijl meer geavanceerde modellen met extra functies duurder kunnen zijn. 

Bij Brommobielcenter Limburg verkopen we zowel (elektrische) nieuwe brommobielen als occacions. Laat u in onze showroom adviseren over de mogelijkheden en specificaties die binnen uw budget passen. 

Naast de aankoopkosten van een e-brommobiel moet u ook denken aan bijkomende kosten, zoals verzekering, belastingen, elektriciteitskosten en onderhoud. 

De kosten voor het opladen van uw elektrische brommobiel zal afhankelijk zijn van de elektriciteitsprijzen in uw regio en hoe vaak u uw brommobiel oplaadt. De onderhoudskosten voor een elektrische brommobielen zijn over het algemeen lager dan benzine- of dieselvoertuigen, maar u dient nog steeds rekening te houden met regulier onderhoud, zoals banden, remmen en accu. 

Testrit elektrische brommobiel

Als u een specifiek model op het oog hebt, maak dan een afspraak voor een proefrit in de elektrische brommobiel naar keuze. Dit geeft u de kans om het voertuig uit te proberen en te beoordelen of het aan uw verwachtingen voldoet. 

Testrit inplannen

Wat klanten vertellen
Jo. Gerits

Goede brommobiel dealer
Vriendelyk en goede service
En een goede monteur

 10 / 10 Jo. Gerits
15-11-2023
Sjaak Delnoy

Goede en snelle service

 10 / 10 Sjaak Delnoy
19-09-2023
Michel marell

Voor ouders gaan kijken goede service nemen tijd voor je

 10 / 10 michel marell
05-08-2023
by Mediazo